Ένδειξη προβλήματος της υβριδικής μπαταρίας υψηλής τάσης error code P0A80.

Εάν τα διαγνωστικά του υπολογιστή του υβριδικού σας αυτοκινήτου εμφανίσουν σφάλμα P0A80, P3000, P0A7F ή παρόμοιο θα πρέπει να επισκευάσετε ή να αντικαταστήσετε την μπαταρία υψηλής τάσης.

Σε ποιες περιπτώσεις γίνεται επισκευή της υβριδικής μπαταρίας.

Επισκευή γίνεται, αν δεν υποβαθμιστούν περισσότερα από 25% των στοιχείων της μπαταρίας και τα υπόλοιπα 75% των στοιχείων δεν επηρεάστηκαν σημαντικά από την υποβάθμιση.

Για να πάρουμε την σωστή απόφαση πρέπει να γίνει διάγνωση της ικανότητας των ζευγών και των στοιχείων της υβριδικής σας μπαταρίας που θα δείξει την φθορά της.

 • Εάν “πέφτει” ένα ή λίγα ζευγάρια και τα υπόλοιπα παραμένουν “καλά” τότε η επισκευή της υβριδικής μπαταρίας είναι αποτελεσματική.
 • Εάν όλα τα  στοιχεία “πεθαίνουν” τότε πρέπει η μπαταρία να αντικατασταθεί.

Όταν η επισκευή της υβριδικής μπαταρίας δεν μπορεί να βοηθήσει.

Οι δαπάνες δεν έχουν νόημα, αν όλη η μπαταρία “πεθαίνει” ομοιόμορφα. Σε αυτή την περίπτωση μόνο η αντικατάσταση ενδείκνυται. Η επισκευή θα δώσει ένα βραχυπρόθεσμο αποτέλεσμα, με την αντικατάσταση πάνω από το ένα τέταρτο των στοιχείων της μπαταρίας, τα υπόλοιπα όμως στοιχεία σταδιακά θα υποβαθμιστούν και θα πρέπει τακτικά να έρχεσθε σε μας για την αντικατάστασή τους και να δαπανάτε τα χρήματά σας. 

Τα στάδια για την πλήρη επισκευή υβριδικής μπαταρίας.

 1. Αξονική διάγνωση. Συνήθως γίνεται παρουσία σας. Βάσει των αποτελεσμάτων σας προσφέρουμε προηγμένες επιλογές για την επίλυση του προβλήματος.  Αφαίρεση της υβριδικής μπαταρίας και αποσυναρμολόγηση.
 2. Καθορίζουμε τις εργοστασιακές ρυθμίσεις των στοιχείων της υβριδικής μπαταρίας.
 3. Διάγνωση της ικανότητας των ζευγών ή των στοιχείων της υβριδικής μπαταρίας.
  Με βάση ψηφιακών δεδομένων χωρητικότητας σας προσφέρουμε εκλεπτυσμένες επιλογές:
  • τον αριθμό των στοιχείων που πρέπει να αντικατασταθούν
  • απαιτήσεις για την ικανότητα των νέων στοιχείων
  • το κόστος και την εγγύηση
 4. Αντικατάσταση των στοιχείων.
 5. Εξισορρόπηση της μπαταρίας.
 6. Η συναρμολόγηση και η τοποθέτηση της μπαταρίας στο αυτοκίνητο.
 7. Εκτύπωση διαγνωστικής κάρτας και των τυποποιημένων εγγράφων για την επισκευή αυτοκινήτων.

Η φθηνή έκδοση της επισκευής της υβριδικής μπαταρίας.

Μερικές φορές ο πελάτης επιμένει στην φθηνότερη έκδοση της επισκευής της υβριδικής μπαταρίας. Σε αυτή την περίπτωση μόνο, αλλάζουμε ζεύγη  με βάση τα διαγνωστικά υπολογιστών. Σε αντίθεση με πολλούς ηλεκτρολόγους αυτοκινήτων, ισορροπούμε σωστά την μπαταρία. Σε σύγκριση με τη “πλήρη” επισκευή, όλα συμβαίνουν γρήγορα και φθηνά, αλλά ο πελάτης πρέπει να ειδοποιηθεί για τους πιθανούς κινδύνους επανειλημμένων επισκευών και για την απουσία σοβαρών εγγυήσεων.

Service υβριδικής μπαταρίας.

Η σωστή συντήρηση της  μπαταρίας αυξάνει τη διάρκεια ζωής της και κοστίζει λιγότερο από την επισκευή της.

hybrid-battery-service

Δωρεάν
Διαγνωστικός έλεγχος
Υβριδικού Συστήματος

Top 3 Κορυφαίοι κανόνες για τη διασφάλιση της μεγάλης διάρκειας λειτουργίας ενός υβριδικού αυτοκινήτου!!

Στη σύγχρονη πραγματικότητα, όλο και περισσότεροι αυτοκινητιστές «μεταμοσχεύουν» από τα συνηθισμένα βενζινοκίνητα αυτοκίνητα σε υβριδικά. Η ραγδαία αυξανόμενη δημοτικότητα και ζήτηση για τέτοια αυτοκίνητα οφείλεται κυρίως στην αποτελεσματικότητά τους και στην φιλικότητα προς το περιβάλλον σε σύγκριση με τα αντίστοιχα βενζίνης. Ωστόσο, για να διασφαλιστεί η ανέμελη λειτουργία του αυτοκινήτου και η μέγιστη ανθεκτικότητα, κάθε ιδιοκτήτης του υβριδικού θα πρέπει να ανακαλύψει έναν αριθμό απλών κανόνων λειτουργίας:

 1. Ποτέ, και σε καμία περίπτωση, μην οδηγείτε ένα υβριδικό αυτοκίνητο χωρίς βενζίνη – αυτός είναι ο πιο σίγουρος τρόπος να «σκοτώσετε» μια μπαταρία υψηλής τάσης!
 2. Σε καμία περίπτωση, ακόμη και όταν έχει αποφορτιστεί πλήρως, δεν πρέπει να φορτίσετε μόνοι σας την μπαταρία υψηλής τάσης, καθώς αυτό θα οδηγήσει σε δυσλειτουργία.
 3. Πρέπει να αποφεύγεται η πλήρης εκφόρτιση και η φόρτιση της μπαταρίας: είναι καλύτερα να παραμείνει ένα τμήμα.

Εάν δεν συμμορφώνεστε με κανένα σημείο – ήρθε η ώρα να διορθώσετε! Και μην ξεχάσετε να καλέσετε στο HYBRID-BATTERY SERVICE : είμαστε πάντα έτοιμοι να βοηθήσουμε και να προτείνουμε πώς να φροντίζουμε και να επεκτείνουμε τη ζωή του αυτοκινήτου σας. Η έγκαιρη διάγνωση ενός αυτοκινήτου βοηθά στον εντοπισμό βλαβών και δυσλειτουργιών στα αρχικά στάδια, πράγμα που σημαίνει ότι σας δίνει την ευκαιρία να τα εξαλείψετε χωρίς ένα ισχυρό χτύπημα στο πορτοφόλι σας.